Skepticats Tracker
LnBlog
previous_open_issue.png
Go to the previous open issue
previous_issue.png
Go to the previous issue (open or closed)
star_faded.png
Please log in to bookmark issues
bug_report_small.png
icon_project.png LnBlog / Closed Bug report #90 Plugin loading form broken
next_issue.png
Go to the next issue (open or closed)
next_open_issue.png
Go to the next open issue
icon_info.png This issue has been closed with status "Fixed" and resolution "RESOLVED".
Issue basics
  • Type of issue
    Bug report
  • Category
    User interface
  • Targetted for
    Version 2.0.0
  • Status
    Fixed
  • Progress
  • Priority
    Not determined
User pain
  • Type of bug
    Not triaged
  • Likelihood
    Not triaged
  • Effect
    Not triaged
Affected by this issue (1)
People involved
Times and dates
  • Posted at
  • Last updated
  • Estimated time
    Not estimated
  • Time spent
    No time spent
    Click here to see time logged against this issue
Issue details
  • Resolution
    RESOLVED
  • Reproducability
    Always
  • Severity
    Not determined
Attachments (0)
There is nothing attached to this issue
Commits (1)
 pageer (pageer)
Oct 21, 2017 - 03:12
Fix deserialization and various minor style fixes (refs issue #90)
Duplicate issues (0)
This issue does not have any duplicates
Description

The page to configure plugin loading doesn't work. I uncheck a box to unload the plugin and change the load order of another plugin, click submit, and the page just reloads. The changes I made are not reflected at all.

Steps to reproduce this issue
Nothing entered.
Comments ()
#1
 pageer (pageer)
Oct 14, 2017

Looks like the serialization is broken somehow. The XML file has two sets of settings under different keys. Looks like maybe we're reading from one and writing to the other. Time to write some tests for this stuff.

History